Skip to main content

Bli medlem i

Vattnäs
konsertladas
vänförening

Som medlem i vänföreningen stödjer du verksamheten i Vattnäs Konsertlada.

Vi medlemmar är stolta ambassadörer för konsertladan och verksamheten, med operaföreställningar och konserter av högsta kvalitet. Vårt viktigaste uppdrag som vänner är att sprida kunskap om den spännande konstnärliga verksamheten som bedrivs i Vattnäs Konsertlada.

I den mån vi kan och vill ställer många av oss också upp (frivilligt) som volontärer och hjälper till med biljettförsäljning, programutdelning, hämtningar av artister vid tåget och annat praktiskt i samband med somrarnas sångfester och konserter runt jul och nyår.

Som medlem blir du delaktig i utvecklingen av verksamheten som med Pers Annas ord vill ”skapa förutsättningar för magi, närhet, värme och artisteri på världsnivå i en enkel och underskön omgivning.”

Föreningen ordnar förträffar inför sommarens operaföreställning, med möjlighet till diskussion och möte med regissör, librettist och några artister i lugn hemmamiljö. Vi anordnar även operaresor och andra evenemang under året i samband med konserter där Anna Larsson eller Göran Eliasson sjunger. Då träffas vi och äter en bit mat eller bara minglar tillsammans inför eller efter konserten. Vi har besökt Wiener Staatsoper, Covent Garden London, Oslo operan, Kungliga Operan i Stockholm och Stockholms Konserthus för att nämna några evenemang.


Medlemsförmåner

Som medlem får du 10% rabatt på biljetter till evenemang i Konsertladan och blir inbjuden till försläpp av biljetter till vissa föreställningar. Du får även vårt nyhetsbrev några ggr/år med information samt möjlighet att delta i operaresor och andra träffar.

Företagsmedlemmar och donatorer exponeras på hemsidan och i programblad samt får två biljetter till valfri föreställning. Alla bidrag, stora som små, är varmt välkomna!

Fyll i nedan
Välj Medlemskap

Bli medlem

Bli medlem från 350 kr/ år!

Du får som privat medlem 10 % rabatt på biljetter till evenemang i Konsertladan och får ibland möjlighet att delta i våra specialarrangemang. Årsavgiften betalas till föreningens bankgiro 850-5257.

konsertladansvanforening@gmail.com

Årsavgiften är 350 kr för enskilt medlemskap
550 kr för familj/par och
1.200 kr för företag.

Företagsmedlemmar och donatorer syns på webbplatsen konsertladan.com och i programblad samt får två biljetter till valfri föreställning. Alla bidrag, stora som små, är varmt välkomna!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.